Skip to main content

Με Γιαννακόπουλο, χωρίς Αγγελόπουλους και ΜΜΕ το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ!

Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού αναμένεται να κρίνει τη συνέχεια της Basket League και την έναρξη των play-off.

Με παρόντα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και απόντες τους αδελφούς Αγγελόπουλους πραγματοποιείται αυτή την ώρα, το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που αναμένεται να κρίνει τη συνέχεια της Basket League και την έναρξη των play-off.

Στη συνεδρίαση βρίσκεται κανονικά ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίοι βρίσκονται στα γραφεία του συνεταιρισμού εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σημειώνεται πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τον Χρήστο Σταυρόπουλο, τον Χρήστο Μπαφέ και τον Γιώργο Σκινδήλια ενώ απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες της, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι επικεφαλής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν την απαγόρευση εισόδου σε δημοσιογράφους καθώς στα προηγούμενα συμβούλια υπήρξαν διαρροές σε ιστοσελίδες, κάτι που ενόχλησε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος τοποθετήθηκε επί του θέματος υπογραμμίζοντας ότι «αν και σήμερα έχουμε αναμετάδοση του ΔΣ σε σάιτ, εγώ θα φύγω».