Skip to main content

Με Γιουνάιτεντ- Παρί και Ρόμα - Πόρτο ξεκινά η φάση των «16» του CL

Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 22:00 ενώ θα έχουν ιστορική σημασία καθώς για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee.

Με τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν και Ρόμα - Πόρτο ξεκινά σήμερα η φάση των «16» του Champions League.

Σημειώνεται πως και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 22:00 ενώ θα έχουν ιστορική σημασία καθώς για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee.

Από την αναμέτρηση του «Old Trafford» θα απουσιάσουν για λογαριασμό των Άγγλων οι δεξιοί μπακ Αντόνιο Βαλένσια και Ματέο Νταρμιάν.

Αντίστοιχα για τους Γάλλους νοκ άουτ είναι οι Νεϊμάρ και Έντινσον Καβάνι και ο Κιλιάν Εμπαπέ καλείται να σηκώσει το βάρος στην επίθεση. Ακόμη δεν υπολογίζονται ο δεξιός μπακ Τόμας Μενιέ αλλά και ο μέσος Αντριέν Ραμπιό που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι με πιθανότερο προορισμό την Μπαρτσελόνα.

Από την αναμέτρηση του «Olimpico» θα απουσιάσουν για λογαριασμό των Ιταλών οι εξτρέμ Τσενγκίζ Ουντέρ και Ντιέγκο Περότι, ο δεξιός μπακ Ρικ Κάρσντορπ και ο επιθετικός Πάτρικ Σικ.

Αντίθετα ο Κώστας Μανωλάς αποθεραπεύτηκε και αναμένεται να αγωνιστεί βασικός ενώ αντίθετα ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν θα περάσει από τεστ ετοιμότητας, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Αντίστοιχα για τους Πορτογάλους, νοκ άουτ είναι οι δύο επιθετικοί Μούσα Μαρεγκά και Βίνσεντ Αμπουμπακάρ και ειδικά η απουσία του πρώτου πονοκεφαλιάζει τον Σέρτζιο Κονσεισάο καθώς σκόραρε 5 γκολ στα 6 παιχνίδια των ομίλων. Ακόμη εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο μέσος Χεσούς Κορόνα.