Skip to main content

Με ήλιο και καλές θερμοκρασίες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ο εορτασμός του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες έως 23 βαθμούς

Με καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου στην Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο / meteo.gr, ηλιοφάνεια, μέγιστες θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται μεταξύ 22 και 25 βαθμών και άνεμοι που δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού.

Μόνο ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

Ιδιαίτερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης, τόσο ο εορτασμός του πολιούχου Αγίου Δημητρίου στις 26/10 όσο και η μαθητική παρέλαση στις 27/10 θα γίνουν με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που το μεσημέρι θα φτάσουν τους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ για την Δευτέρα 28/10 αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και μέγιστη θερμοκρασία στην περιοχή των 20 βαθμών Κελσίου.  

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται για το τριήμερο 26-28/10/2019 στις πρωτεύουσες των 7 νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως φαίνεται στον σχετικό χάρτη, οι θάλασσες παραμένουν θερμότερες του μέσου όρου κατά 1 έως 2 βαθμούς προκαλώντας πολλούς για τις τελευταίες βουτιές.