Skip to main content

Καλή η κλήρωση για την Εθνική, μόνο η Ιταλία από μεγαθήρια στον όμιλο

Από την προκριματική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο (20 ομάδες) και σε αυτές θα προστεθούν οι τέσσερις νικήτριες από τα play off.

Σε όμιλο αναμενόμενης δυσκολίας -θα έλεγε κανείς ικανοποιητικής- βρέθηκε η εθνική Ελλάδος  για τα προκριματικά του Euro 2020 μετά και την κακή πορεία στο Nations League.

Η «γαλανόλευκη» θα κληθεί εκ νέου να αντιμετωπίσει τη Φινλανδία, ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την ανανεωμένη Ιταλία, την ισχυρή Βοσνία Ερζεγοβίνη, ενώ τον όμιλο πλαισιώνουν οι αδύναμες Αρμενία και Λιχτενστάιν. Με άλλα λόγια, εκτός από την Ιταλία, απέφυγε το δεύτερο μεγαθήριο που θα μπορούσε να φέρει η κληρωτίδα, μετά την κακή πορεία των τελευταίων ετών.

Θυμίζουμε πως από την προκριματική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο (20 ομάδες) και σε αυτές θα προστεθούν οι τέσσερις νικήτριες από τα play off του Νations League.

Η μάχη της Εθνικής μας θ' αρχίσει στις 21-23 Μαρτίου όταν και θα γίνει η πρώτη αγωνιστική για τον 10ο προκριματικό όμιλο του Euro2020. Δύο αγώνες έχουν προγραμματιστεί στις 7-8 και 10-11 Ιουνίου, δύο αγώνες από τις 5 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, δύο αγώνες από τις 10 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και δύο αγώνες από τις 14 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.