Skip to main content

Με Κάλβο, Σηφάκη και… γεμάτες τσέπες

Προπονήθηκαν κανονικά και παίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό οι Κάλβο και Σηφάκης. Μοιράστηκαν 850.000 ευρώ οι παίκτες. Κόκε: Νίκη και χαρούμενες γιορτές.
Η χθεσινή προπόνηση επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Η σημερινή έκρυβε δύο ευχάριστες. Οι Τόνι Κάλβο και Μιχάλης Σηφάκης επανήλθαν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και είναι έτοιμοι, ενόψει Ολυμπιακού. Επίκειται ακόμη μια προπόνηση αύριο, στο Νέο Ρύσιο, κι έπειτα ο Αργεντινός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Ψυχολογική ντόπα
 
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, μοίρασε το ποσό των 850.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί της για τη διευθέτηση της πρώτης επιταγής που έχει σφραγίσει στα πλαίσια της μεταγραφής του Σανέλ Γιάχιτς που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Μοίρασαν χαμόγελα στο Παιδικό Χωριό

Χαρά και πολλά δώρα στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού μοίρασαν χθες το απόγευμα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο διευθύνων σύμβουλός της, Αντώνης Ζαμπέτας, και ο αντιπρόεδρος της, Θέμης Μπεκιάρης, ενώ το παρών έδωσε και ο γενικός γραμματέας της Λέσχης Φίλων Άρη, Θόδωρος Εμμανουηλίδης.

Ο εκ των αρχηγών του Άρη, Σέρχιο Κόκε, που βρέθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, και μίλησε για τους σκοπούς της επίσκεψης τόνισε:
«Υπάρχουν δυστυχώς στη ζωή στενάχωρες καταστάσεις και θεωρώ ότι είναι χρέος μας να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Κάθε χρόνο νιώθω ξεχωριστά, όταν βρίσκομαι εδώ. Πάντα ένιωθα μεγάλη χαρά, όταν βρισκόμουν κοντά στα παιδάκια. Πλέον, μετά τη γέννηση της κόρης μου, κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ νιώθω ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη του να είσαι γονιός».
Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και πρέπει να το κερδίσουμε για τον κόσμο μας. Ξέρουμε που βρίσκεται η ομάδα και έχουμε αντιληφθεί ότι για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Θέλουμε, λοιπόν, τους τρεις βαθμούς για να κάνουμε όλοι χαρούμενες γιορτές».