Skip to main content

Με Καραμανλή την Τετάρτη η ομιλία Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για την κεντρική εκδήλωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, ενώ η κορύφωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με την ομιλία Μητσοτάκη, στις 24 Μαΐου.

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη η κεντρική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Ολύμπιον, στις 19.30' και το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και από άλλες περιοχές, αλλά και σύσσωμα τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του κ. Καραμανλή σηματοδοτεί και τη σπουδαιότητα του γεγονότος, αλλά και τη ενεργό συστράτευση του πρώην πρωθυπουργού στην εκλογική μάχη για τη νίκη του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Πρόκειται άλλωστε για την κεντρική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, με ομιλητή τον κ. Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη, πριν από την τελευταία και προφανώς μεγαλύτερη, που θα γίνει (πιθανότατα) στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι για δυο μέρες στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιήσει την τελική εκδήλωση των ευρωεκλογών, την Παρασκευή 24 Μαΐου. Την προηγούμενη μέρα (Πέμπτη) θα κάνει περιοδεία στη Θεσσαλονίκη.