Skip to main content

Με Καραμπάγκ ή ΑΠΟΕΛ ο ΠΑΟΚ - Δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό

Ο «Δικέφαλος» εφόσον υπερκεράσει το μεγάλο εμπόδιο του Άγιαξ θα βρεθεί αντιμέτωπος είτε με τους Αζέρους, είτε με τους Κύπριους.

Τα ζευγάρια με τους αντιπάλους τους οποίους θα συναντήσουν στα πλέι οφ του Champions League έμαθαν πριν από λίγη ώρα στην κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» εφόσον υπερκεράσουν το μεγάλο εμπόδιο του Άγιαξ θα τεθούν αντιμέτωποι με τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Καραμπάγκ - ΑΠΟΕΛ.

Σημειώνεται πως το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου στο «Tofiq Bahramov Republican Stadium» του Μπακού ή στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθως, οι «ερυθρόλευκοι» αν καταφέρουν να αποκλείσουν την Μέντιπολ Μπασάκσεχιρ θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Κρασνοντάρ - Πόρτο.

Σημειώνεται πως η πρώτη αναμέτρηση έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Αυγούστου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Πειραιά ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου, στο «Krasnodar Stadium» της ομώνυμης ρωσικής πόλης ή στο «Estádio do Dragão» του Οπόρτο.