Skip to main content

Με Καρέλη στο «Γεντί Κουλέ» ο ΠΑΟΚ - Άρχισε τρέξιμο ο Πρίγιοβιτς (vid)

Εκτός αποστολής για το ματς του «Δικεφάλου» με τον ΟΦΗ έμειναν οι Γεβγέν Χατσερίδης και Δημήτρης Λημνιός - Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Φερνάντο Βαρέλα

Η προετοιμασία για την επανέναρξη της Super League ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) που αναχωρεί για την Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μια δύσκολη αποστολή για τον «Δικέφαλο» που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο και να συνεχίσει την προσπάθειά του να καλύψει το ντεσαβαντάζ των μείον δύο βαθμών από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μοναδική απουσία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους. Αντίθετα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για πρώτη φορά βρίσκεται κι ο Νίκος Καρέλης.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία κι αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα και την εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Άκπομ και Καρέλης.