Skip to main content

Η Βασιλική Μουρτζίλα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας είναι μία πρόκληση που με αυτοπεποίθηση μπορώ να αντεπεξέλθω, σημειώνει η κ. Μουρτζίλα υποψήφια με την «ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ».

Μια γυναίκα με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και εμπειρία τόσο στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα μπαίνει στον πολιτικό στίβο και συγκεκριμένα στη μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για τη Βασιλική Μουρτζίλα, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Βέροιας με τον συνδυασμό της Γεωργίας Μπατσαρά, «ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ».

Η κ. Μουρτζίλα κατοικεί στη Βέροια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Σκυλίτσι Ν Ημαθίας. Αφού αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, σπούδασε στη Νομική Σχολή στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αγροτική Τράπεζα και στην Τράπεζα Πειραιώς. Από το 2011 και μετά από πολυετή επιτυχή πορεία ως στέλεχος προήχθη στη θέση της Διευθύντριας ως και τη συνταξιοδότησή της.

Ασχολήθηκε επίσης με τον συντονισμό και την οργάνωση θεμάτων επιχειρηματικής αναδιάρθρωσης σε ένα ευρύ Δίκτυο Καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα.

Η κ. Μουρτζίλα είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους καθώς και δύο εγγόνια.

«Η εργασία μου στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την εμπειρία μου σε θέσεις υψηλής ευθύνης αναδεικνύουν την ικανότητα προσαρμογής μου σε νέες προκλήσεις. Ο Δήμος Βέροιας είναι μία πρόκληση που με αυτοπεποίθηση μπορώ να αντεπεξέλθω», αναφέρει η ίδια μιλώντας για την υποψηφιότητά της.