Skip to main content

Με καθυστερήσεις η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από Χαλκιδική (φωτο)

Καθυστερήσεις στην επιστροφή των Θεσσαλονικέων που εξέδραμαν για το Σαββατοκύριακο - Η εικόνα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

Με καθυστερήσεις διεξάγεται η επιστροφή των εκδρομέων που αναζήτησαν ανάσες δροσιάς εκτός Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, με χαμηλές, ανά διαστήματα, ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από το ύψος του Λακκώματος, οι οποίες συνεχίζονται έως και τον κόμβο Ρυσίου. Η αυξημένη κυκλοφοριακή ροή προς Θεσσαλονίκη συνεχίζεται έως και τον Κ12, στη συμβολή με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, αυξημένη, δίχως όμως ιδιαίτερα προβλήματα, είναι η κίνηση και στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα εισόδου στην πόλη, στα διόδια Μαλγάρων. Σε ό,τι αφορά την Εγνατία Οδό, σημαντική καθυστέρηση παρουσιάζεται στα διόδια Ασπροβάλτας (φωτογραφία), στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα στα διόδια του Προφήτη.

Σχετικά με τους δρόμους στη Χαλκιδική, με χαμηλές ταχύτητες και μικροκαθυστερήσεις κινούνται τα οχήματα στα τρία... γνωστά σημεία: στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, στο φανάρι της Νικήτης και στη Γερακινή. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου.