Skip to main content

Σημειωτόν η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από Χαλκιδική (φωτο)

Σημειωτόν κινούνται ανά διαστήματα τα οχήματα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από το ύψος της Νέας Καλλικράτειας έως τον κόμβο Ρυσίου

Καθυστερήσεις και ουρές χιλιομέτρων παρατηρούνται ανά διαστήματα κατά την επιστροφή των Θεσσαλονικέων που εξέδραμαν μαζικά στη Χαλκιδική και όχι μόνο, εξαιτίας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα, σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από το ύψος της Νέας Καλλικράτειας, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων έως και τον κόμβο Ρυσίου. Οι χαμηλές ταχύτητες συνεχίζονται έως τον Κ12 και την είσοδο στην Περιφερειακή. Ιδιαίτερα αυξημένη, με χαμηλές επίσης ταχύτητες, είναι και η κίνηση των οχημάτων στο ύψος της Σωζόπολης, αλλά και στο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο φανάρι της Νικήτης.

 

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και στα διόδια του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό.

Αυξημένη είναι και η κίνηση των οχημάτων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, ιδίως στο κομμάτι της Νέας Ραιδεστού και στα Βασιλικά.

Πρώτη ενημέρωση: 19:07