Skip to main content

Με λαμπρότητα η δεξίωση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου (φωτο)

Στην πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου ανταποκρίθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης.

Την καθιερωμένη δεξίωση, με την ευκαιρία του νέου έτους παρέθεσαν την περασμένη Παρασεκυή, 26 Ιανουαρίου το Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας στην Θεσσαλονίκη & το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η δεξίωση, που ακολούθησε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Επιμελητηρίου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κος Efisio Luigi Marras, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ιταλικής Πρεσβείας κος Enrico Barbato και η Σύμβουλος της Ιταλικής Πρεσβείας κα Eleonora Lopez.

Στην πρόσκληση του Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου της Ιταλίας στην Θεσσαλονίκη, κου Χρήστου Σαραντόπουλου, ανταποκρίθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μεταξύ των οποίων οι βουλευτές κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Μάρκος Μπόλαρης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Ιωάννης Σαρίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κος Γιάννης Αντωνιάδης, η Αναπληρώτρια Γ.Γραμματέας Δ.Ο.Σ.&Α.Σ κα Κυριακή Τεκτονίδου, o Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης κος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κος Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ κος Γιάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος κος Δαυίδ Σαλτιέλ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Καλυψώ Γούλα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ κος Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων κος Σπύρος Πέγκας, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και σύσσωμη η Ιταλική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωση για γνήσια ιταλικά οινογαστρονομικά προϊόντα, διανυκτερεύσεις σε γνωστό resort της Χαλκιδικής καθώς και υπηρεσίες spa.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των: ΕΔΑΘΕΣΣ Α.Ε., ΖeniΘ, ANSALDO STS A Hitachi Group Company, ELPEDISON ΑΕ, EDISON, DELOITTE, ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ FIAT-ALFA ROMEO-ABAT, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SCIENTIA LEGIS ΜΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, VIMAR, ΔΕΘ-HELEXPO AE, ΑΙΧΜΗ ΑΕ.