Skip to main content

Με Λάμπρου αλλά χωρίς Στοχ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ξάνθη (video)

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στον τιμωρημένο Αουγκούστο και στους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ.

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκλήρωσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, την προετοιμασία τους για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη.

Ο Άμπελ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μάχη κόντρα στους Ακρίτες, με κάποιες ασκήσεις τακτικής προσέγγισης, ενώ δουλειά έγινε και στις στατικές φάσεις. Το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και κορόιδο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι δύο επαφών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στον τιμωρημένο Ντούγκλας Αουγκούστο και στους τραυματίες Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ που δούλεψαν ατομικά.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του «Δικεφάλου» για να έχει στη διάθεσή του κόντρα στους Θρακιώτες είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λάζαρος Λάμπρου ενώ εκτός αυτής έμεινε ο Μίροσλαβ Στοχ.