Skip to main content

Με Λόπες στην αποστολή της για τον ημιτελικό με Άρη η ΑΕΚ

Οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλος και Μπότος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ αντίστοιχα ο Μπάρκας ξεκίνησε τρέξιμο.

Την προετοιμασία τους για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του Άρη στο ΟΑΚΑ ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα.

Πιο αναλυτικά, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου, Κώστας Γαλανόπουλος και Φοίβος Μπότος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας ξεκίνησε τρέξιμο.

Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και μετά το τέλος του «κιτρινόμαυρου» προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της «Ένωσης» που την απαρτίζουν οι:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο και Χριστόπουλος.

O Ιταλός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάρκο Λιβάγια-Όγκνιεν Βράνιες που επιστρέφουν από τιμωρία ενώ αντίθετα εκτός παραμένει ο Νέλσον Ολιβέιρα που βρίσκεται στην Πορτογαλία λόγω του γνωστού προβλήματος στους κοιλιακούς προσαγωγούς.