Skip to main content

Με Μαουρίσιο - Πασχαλάκη αλλά χωρίς Καρέλη ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία

Ο «Δικέφαλος» αναχωρεί αύριο για την ουγγρική πρωτεύουσα όπου και θα αντιμετωπίσει τη Βίντι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Βίντι, την προσεχή Πέμπτη και ώρα 19:55 στη «Groupama Arena», για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» αφορούσε την συνολική τακτική συμπεριφορά της ομάδας σε συνθήκες άμυνας, αλλά και στο transition game με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας.

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο προπονήθηκε και πάλι κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κανονικά γυμνάστηκε κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ουγγαρία και η «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς και Άκπομ.

Σημειώνεται πως στην αποστολή επιστρέφει ο Εβγέν Χατσερίδης μετά από ένα διάστημα που έμεινε εκτός ενώ αντίθετα εκτός έμειναν ξανά οι Νίκος Καρέλης, Στέλιος Κίτσιου και Στέλιος Μαλεζάς.