Κυριακή 31 Μαΐου 2020
x

ΜΕ ΜΕΛΙΝΑ, ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ VEIL ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνει σε ανάρτησή του ότι «τιμούμε όλες τις γυναίκες και δεν ξεχνάμε όσες άλλαξαν τον κόσμο».

Με το σύνθημα «Σήμερα τιμούμε όλες τις γυναίκες και δεν ξεχνάμε εκείνες, που άλλαξαν τον κόσμο» και τις εικόνες της πρώτης Ελληνίδας βουλευτή, Ελένης Σκούρα, της Μελίνας Μερκούρη και της πρώτης γυναίκας προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Simone Veil, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έστειλε μέσω των social media το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο κ. Τζιτζικώστας στο μήνυμά του τονίζει:

«Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι απλώς μια γιορτή ή μια αφορμή για ευχές. Είναι μια διαρκής υπενθύμιση ότι ο δρόμος για την πραγματική ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών είναι ακόμα μακρύς. Είναι όμως ένας δρόμος που αξίζει να βαδίσουμε, να βάλουμε τέλος στους αποκλεισμούς και τις διακρίσεις. Η γυναίκα - εργαζόμενη, η γυναίκα – μάνα, σύζυγος, σύντροφος, κόρη, έφηβη, επιχειρηματίας, άνεργη, πολιτικός έχει παντού και πάντα τα ίδια δικαιώματα και πολλές φορές με τον πολλαπλό της ρόλο, σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος. Ένας κόσμος ίσων ευκαιριών είναι ένας πραγματικά καλύτερος κόσμος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ