Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΕ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΓΕΡΑΝΟ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο νέος αυτοκινούμενος γερανός, κόστους 3,9 εκατ. ευρώ, αγοράστηκε από την εταιρεία Liebherr και αναμένεται να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία σε 5 μήνες

Στην αγορά ενός αυτοκινούμενου γερανού (Mobile Harbour Crane) μέγιστης ανυψωτικής ικανότητας 144 τόνων από την εταιρεία Liebherr προχώρησε η ΟΛΘ ΑΕ, παραμένοντας συνεπής στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του επενδυτικού της προγράμματος.

Η απόκτηση του νέου αυτοκινούμενου γερανού, ύψους 3.986.000,00€ (πλέον ΦΠΑ), είναι μέρος του Προγράμματος Υποχρεωτικών Επενδύσεων. Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε, ο γερανός αναμένεται να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργική ετοιμότητα σε 5 μήνες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αύξηση της παραγωγικότητας, τόσο στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (Σ.ΕΜΠΟ) όσο και στον Σταθμό Συμβατικού Φορτίου.

Η αναβάθμιση του εξοπλισμού της ΟΛΘ ΑΕ έχει ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του επιπέδου εξυπηρέτησης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στρατηγικό και πρωταρχικό στόχο της εταιρείας, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ