Skip to main content

Με νέους εργαζόμενους στο δημοσιονομικό τομέα ο Παναγιώτης Κοκκόρης

Ο κ. Κοκκόρης αναφέρθηκε στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% αλλά και τη μείωση των φόρων στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20%.

Με νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Φορολογικού, του Ασφαλιστικού αλλά και τα Εργασιακά, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης στο Υπουργείο Εργασίας, έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, ενώ ως βαθύτατος γνώστης του δημοσιονομικού χώρου, κλήθηκε να σχολιάσει προβλήματα του κλάδου που τέθηκαν προς συζήτηση.

Αναφέρθηκε στο έργο και τις οργανωτικές αλλαγές που έγιναν στη γενική γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπου υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας «σε δύσκολες εποχές» ενώ για την υποψηφιότητά του τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Προέρχομαι από εσάς, είμαι ένας από εσάς, είμαι σαν εσάς.

Υπηρέτησα στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής-φοροτεχνικός όσο και στον δημόσιο ως εφοριακός-ελεγκτής και επιθεωρητής του υπ. Οικονομίας. Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη, πιστεύω στην ορθοδοξία, αγαπώ τον πολίτη, ήμουν πάντα δίπλα του και θα είμαι δίπλα του και την επόμενη ημέρα ως βουλευτής».

Ο κ. Κοκκόρης αναφέρθηκε στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% αλλά και τη μείωση των φόρων στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% δυο βήματα στα οποία όπως είπε αποτελούν πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ.