Skip to main content

Με όλα της τα αστέρια πλην Ριμπερί η Μπάγερν στην Αθήνα (φωτο + video)

Η γερμανική ομάδα θα προπονηθεί απόψε στο ΟΑΚΑ στις 18:00 ενώ νωρίτερα στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Κόβατς - Ζίλε

Στην Αθήνα έφτασε λίγο πριν της 14:00 το μεσημέρι η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στην ελληνική πρωτεύουσα δεν ταξίδεψε ο Φρανκ Ριμπερί καθώς ο Νίκο Κόβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γάλλου σταρ που έμεινε στον πάγκο κατά τη νικηφόρα αναμέτρηση εναντίον της Βόλφσμπουργκ για τη Bundesliga λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Σημειώνεται ακόμη πως εκτός είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Κορεντίν Τολισό και Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Αναλυτικά, την αποστολή της πρωταθλήτριας Γερμανίας απαρτίζουν οι: Νόιερ, Ούλριχ, Φριχτλ, Βάγκνερ, Ζίλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν, Χάμες, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μέιερ, Μίλερ, Αλάμπα, Σαμπάνι, Κίμιχ και Σάντσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική ομάδα θα προπονηθεί απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 18:00 ενώ νωρίτερα στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου των Νίκο Κόβατς και Νίκλας Ζίλε.