Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
x

ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Τον Σεπτέμβριο στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη παρουσία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ.

Το τριήμερο 12,13 και 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη όπως ανακοινώθηκε.

Μάλιστα στις 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί όπως συνηθίζεται η ομιλία του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα Φεστιβλ θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας με σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμη μας… θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!... τον Σοσιαλισμό»

Αναλυτικά:

Κατερίνη: Παρασκευή 31 Αυγούστου, στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης, με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βέροια: Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Ελιάς, με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, γραμματέα της ΕΠ κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κιλκίς: Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη, στην πλατεία κήπου, με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, γραμματέα του ΣΠ κεντρικής Μακεδονία της ΚΝΕ και μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Γιαννιτσά: Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη, στο Πολύκεντρο, με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Σέρρες: Σάββατο 21 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ