Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

ΜΕ ONIRAMA-ΖΙΩΓΑΛΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία Τσομπάνογλου στην Μενεμένη. Δείτε το πρόγραμμα.

Με στολισμένες πλατείες και δρόμους, σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, πολύχρωμα φώτα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια, χαρούμενες μελωδίες, μουσικές και μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα υποδέχεται ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τους δημότες του τα φετινά Χριστούγεννα.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία Τσομπάνογλου στην Μενεμένη, με ώρα έναρξης 6.30 μ.μ., με τα σκανδαλιάρικα ξωτικά που θα διασκεδάσουν όλα τα παιδιά με πρωτότυπες ξωτικοδοκιμασίες, σαπουνόφουσκες και παιχνίδια.Στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου  δένδρου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, πλαισιωμένου από τα Αγγελάκια των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία, των Μουσικών τμημάτων Μενεμένης. Θα ακολουθήσει ζωντανό πρόγραμμα από τον Νίκο Ζιώγαλα και τους “On the Road”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη με δόσεις ροκ, έντεχνου  και παραδοσιακού στοιχείου.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Επταλόφου. Εκεί θα βρίσκεται ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης μαζί με του «Onirama».««ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ» και «ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ» στη μαγεία των γιορτών και αν και είναι «ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ» εμείς υποσχόμαστε να ανατρέψουμε κάθε αρνητική διάθεση γεμίζοντάς σας με θετική ψυχολογία και χαρά», αναφέρει ο δήμος.

Την ίδια ημέρα λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας καθώς και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πλούσιες εκδηλώσεις που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, με ανιματέρ, ξυλοπόδαρους, σαπουνόφουσκες, μασκώτ.

«Τα καταστήματα «γιορτάζουν» μαζί μας με εκπτώσεις και προφορές», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί το Santa walk και οι πολίτες θα περπατήσουν για καλό σκοπό.Σημείο εκκίνησης: πλατεία Τσομπάνογλου, Μενεμένης και τερματισμός οδός Μ. Αλεξάνδρου με Παπαφλέσσα, Αμπελόκηποι.

Στο σημείο τερματισμού οι συμμετέχοντες θα «γιορτάσουν» στις 8 μ.μ. με λαϊκό έντεχνο και παραδοσιακό πρόγραμμα από το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα και την ορχήστρα του. Αντίτιμο συμμετοχής 1 λίτρο ελαιόλαδο κατά  άτομο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Σ’ όλους θα δοθούν αγιοβασιλιάτικα σκουφιά και σφυρίχτρες.