Skip to main content

Με πατινάδες και χορούς ανοίγει το Τριώδιο στη Νάουσα

Το μεσημέρι της Κυριακής, δημότες και επισκέπτες θα απολαύσουν λάτιν ρυθμούς και ξεσηκωτικούς ήχους των κρουστών από το μουσικό σύνολο Batala Salonica

Τιμητική εκδήλωση με την βράβευση της οικογένειας του αυλητή Βαγγέλη Ψαθά διοργανώνει ο δήμος Νάουσας, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Καρατάσου στις 20:00, στο πλαίσιο της έναρξης του Τριωδίου.

Νωρίτερα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Νάουσας θα πραγματοποιήσουν πατινάδες και χορούς στους δρόμους της πόλης.

Επίσης, από το μεσημέρι της Κυριακής, δημότες και επισκέπτες θα απολαύσουν λάτιν ρυθμούς και ξεσηκωτικούς ήχους των κρουστών από το μουσικό σύνολο “Batala Salonica”, που θα πραγματοποιήσει μουσική διαδρομή σε κεντρικά σημεία της Νάουσας.  

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης (Κυριακή 09/02/2020):

-Τιμητική βράβευση της οικογένειας του αυλητή Βαγγέλη Ψαθά (Πλατεία Καρατάσου, ώρα 20:00).

-Πατινάδες & χοροί Πολιτιστικών Συλλόγων της Νάουσας και συνάντηση στην Πλατεία Καρατάσου στις 20:00.  Συμμετέχουν: Όμιλος “Γενίτσαροι & Μπούλες”, Λύκειο Ελληνίδων, “Πυρσός”, “Αράπιτσα”, “Φίλοι του Καρναβαλιού”, “Άρκτος Αρκοχωρίου”.

-Latin show και πρόγραμμα με κρουστά από το μουσικό σύνολο “Batala Salonica” (το μουσικό σχήμα θα πραγματοποιεί μουσική διαδρομή από  τις 12 το μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης)