Skip to main content

Με περιοδεία-εξπρές στην K. Μακεδονία κλείνει προεκλογικά ο Μητσοτάκης

Στις 9 το βράδυ θα κάνει βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους και θα συνομιλήσει με πολίτες. Νωρίτερα θα επισκεφτεί Αιγίνιο, Βέροια και Γιαννιτσά.

Αργά το βράδυ αύριο θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να κλείσει την προεκλογική περίοδο εν όψει της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ο κ. Μητσοτάκης αύριο το πρωί θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα αρχίσει την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία από το απόγευμα.

Όπως είχε γράψει και χτες η Voria.gr ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας προτού έρθει στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται στην ουσία για περιοδεία – εξπρές.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ στις 5 το απόγευμα θα βρίσκεται στο Αιγίνιο, στις 6 στη Βέροια και στις 7 στα Γιαννιτσά.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι περίπου στις 9 το βράδυ και θα κάνει μια βόλτα στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους, όπου θα συναντηθεί με πολίτες, στελέχη της ΝΔ και τους υποψήφιους βουλευτές, χωρίς να κάνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ή να απευθύνει ομιλία από τις κλασικές προεκλογικές.