Skip to main content

Με ποινή πενταετούς φυλάκισης απειλείται ο Μίκαελ Εσιέν!

Ο Γκανέζος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου κινδυνεύει με φυλάκιση έως και πέντε ολόκληρα χρόνια καθώς η νυν ομάδα του παραβίασε το νόμο περί μετανάστευσης!

Με φυλάκιση κινδυνεύει ο Μίκαελ Εσιέν που πλέον αγωνίζεται στα γήπεδα της Ινδονησίας.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της ασιατικής χώρας, ο Γκανέζος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου κινδυνεύει με φυλάκιση έως και πέντε ολόκληρα χρόνια κι επιβολή προστίμου 35.000 ευρώ, καθώς η ομάδα του η Περσίμπ Μπεντούνγκ παραβίασε τον νόμο περί μετανάστευσης.

Οι άνθρωποι της ομάδας του, δεν κατέθεσαν εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα στο υπουργείο Μετανάστευσης για την έκδοση κάρτας εργασίας, με αποτέλεσμα τόσο ο 34χρονος Γκανέζος όσο και ο συμπαίκτης του Κάρλτον Κόουλ να αγωνιστούν παράνομα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε αναφορικά με το συμβάν: «Την Τρίτη 18/4 η Περσίμπ Μπεντούνγκ υπέβαλε αίτημα για άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα για τους δύο παίκτες. Όταν έχουμε να κάνουμε με μια επαγγελματική ομάδα, θα πρέπει να θυμόμαστε πως πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αγωνίζονται κανονικά στις αναμετρήσεις».

Στον αντίποδα, ο προπονητής της ομάδας, Ουμούχ Μουχτάρ, φάνηκε να μην ανησυχεί ιδιαίτερα λέγοντας: «Το να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας μας προσφέρει χαρά, αφού γινόμαστε πιο γνωστοί. Όλοι γνωρίζουν πως ο Εσιέν είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και όχι λαθρομετανάστης».