Skip to main content

Με πολιτικά μηνύματα... φαρμάκι τα κάλαντα στον Τζιτζικώστα

Τα.. έσπασε πάλι η ΚΝΕ με τις αιχμές της στα «αγωνιστικά κάλαντα» - Όλη η οικογένεια Τζιτζικώστα σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πολιτικά μηνύματα, ευχές, τραγούδια και δώρα, περιλάμβαναν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που παραδοσιακά δέχεται κάθε χρόνο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του.

Το εορταστικό κλίμα μετέτρεψαν σε χιουμοριστικό και πιπεράτο τα «αγωνιστικά κάλαντα της ΚΝΕ», που μόνο καλά λόγια είχαν να τραγουδήσουν στον κ. Τζιτζικώστα, αλλά οι μπηχτές στην κυβέρνηση ήταν... φαρμάκι.

Ένα ενδεικτικό κομμάτι: «Η δίκαιη ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ απάτη βγάλαν στους πλειστηριασμούς ακόμα και τη φάτνη. Μας πήραν και τα σώβρακα όλες οι κυβερνήσεις κι από το δήθεν μέρισμα δεν μένει να στολίσεις. Με βία και καταστολή θέλουν να μας τσακίσουν μα όσο υπάρχει ΚΚΕ σιγά μη μας φοβίσουν».

Ο κ. Τζιτζικώστας εκτός από τη νεολαία του ΚΚΕ άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του, παρουσία της συζύγου του και του βρέφους τους, που μάλιστα ήταν ντυμένος με τη στολή του Αη Βασίλη, από τα άτομα με αναπηρία του κέντρου ΑμεΑ «Ο Σωτήρ», που ήταν εντυπωσιακοί, αλλά κι από το Άσυλο του Παιδιού, το ίδρυμα «Μέλισσα», τις μπάντες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Γ' ΣΣ, της ΜΕΡΥΠ (Μεραρχία Υποστήριξης) κι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

«Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους χαρές, αγάπη και χαμόγελα. Με όλη μας τη δύναμη ας προσπαθήσουμε μαζί να κάνουμε τις ευχές μας πραγματικότητα! Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, δημιουργία και ευτυχία το 2018» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.