Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
x

ΚΟΡΑΚΑΚΗ: ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ... ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΣΕ ΤΑΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΑΝ

Να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια, ήταν η περιγραφή της Άννας Κορακάκη για το σκοπευτήριο όπου έκανε προπόνηση στη Δράμα

Με υγρασία και ποντίκια εξομολογήθηκε πως έκανε για χρόνια η ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη στη Δράμα, κάνοντας λόγο για άθλιες συνθήκες προπόνησης.

«Όταν άρχισα, οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πολύ κακές - ακόμα και μετά το Ρίο. Ηταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε πώς ήταν, ειλικρινά. Δεν με ένοιαζε! Να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια. Δεν με ένοιαζε. Ηθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος μου απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω-γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι», είπε χαρακτηριστικά η Κορακάκη στην εκπομή Μεσάνυχτα.

Ακόμα η αθλήτρια, που πρόσφατα ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ της στο Βελιγράδι και διηγήθηκε ένα ακόμη περιστατικό. «Θυμάμαι ότι καίγαμε καμιά φορά στα βαρέλια -για τα χέρια μου κυρίως, για να έχω την αίσθηση του όπλου και της σκανδάλης- χρησιμοποιημένους στόχους και ξύλα. Επειδή όμως είχε υγρασία εκεί μέσα και ό,τι καίγαμε, έβγαζε έναν πολύ μαύρο καπνό και γέμιζε όλος ο χώρος γιατί δεν είχε και από πουθενά να φύγει. Ετσι ανεβαίναμε πάνω διότι ήταν υπόγειο. Ανοίγαμε την πόρτα για να φύγει η κάπνα και έκανε κάνα μισάωρο και μ' έπιαναν τα αναπνευστικά μου, γιατί είχα θέματα. Ανεβαίναμε στο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο, το ανάβαμε για να ζεσταθώ λίγο για να ξανακατέβω και να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ