Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
x

ΜΕ POP-UP STORE Η ZENIΘ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERRANEAN COSMOS

Η ZeniΘ υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς αύριο με ένα opening party στο νέο της κατάστημα με πολλά δώρα και σημαντικές προσφορές.

Στο νέο της Pop-Up store εντός του εμπορικού κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τους καταναλωτές η ZeniΘ.

Η εταιρεία, που είναι ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος, θα υποδεχθεί αύριο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης στο νέο της Pop-Up κατάστημα με ένα opening party με live μετάδοση από τον ραδιοφωνικό σταθμό ZΟΟ 90.8 και τον Bill Nakis από τις 12 έως τις 15:00μ.μ., με πολλά δώρα και σημαντικές προσφορές.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα προϊόντα της εταιρείας και να επιλέξουν αυτά που ταιριάζουν στις δικές τους ενεργειακές ανάγκες, να επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά – 3 μήνες δωρεάν πάγια σε φυσικό αέριο και ρεύμα – αλλά και να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα (όπως δωροεπιταγές).

Μια επίσης μοναδική έκπληξη περιμένει όλη την οικογένεια: Ένα ταξίδι για μια οικογένεια 4 ατόμων ... στο χωριό του Αϊ – Βασίλη με την κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ!

«Είναι μεγάλη χαρά για μας να δημιουργούμε ευκαιρίες για να είμαστε πιο κοντά στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, της πόλης που μας αγκαλιάζει με την εμπιστοσύνη της εδώ και 20 χρόνια. Εδώ γεννηθήκαμε, από εδώ ανοίξαμε τα φτερά μας για όλη την Ελλάδα και εδώ δεσμευτήκαμε να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Φροντίζουμε την πόλη καταγωγής μας και της επιστρέφουμε την εμπιστοσύνη, τιμώντας τις ρίζες μας. Περιμένουμε όλον τον κόσμο να μοιραστεί μαζί μας τη χαρά αυτή, να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους και βεβαίως να επωφεληθεί από τις προσφορές και τα δώρα μας».  δήλωσε ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ.
 
Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα που βρίσκεται στο Επίπεδο 1 (μπροστά από το κατάστημα Μασούτη) και να συνδεθούν στο δίκτυο της ZeniΘ, εκμεταλλευόμενοι και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ