Skip to main content

Με πρώτο προορισμό τη Θεσσαλονίκη η νέα Ολυμπιακή

Στον ίδιο προορισμό πέταξε και η πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Αριστοτέλη Ωνάση στις 6 Απριλίου 1957. Τελετή υποδοχής στο «Μακεδονία».
Παρθενική πτήση στη Θεσσαλονίκη για την Ολυμπιακή την 1η Οκτωβρίου, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 1957 επί Ωνάση.

Η πτήση θα πραγματοποιηθεί με αεροσκάφος τύπου Airbus 319, αριθμό ΟΑ 902 και με επιβάτες τη διοίκηση της εταιρίας, τουριστικούς παράγοντες και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η αναχώρηση προβλέπεται να γίνει στις 7:45 με επιστροφή στην Αθήνα λίγες ώρες αργότερα, στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης. Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται τελετή υποδοχής.

Νωρίτερα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα γίνουν τα εγκαίνια της νέας Olympic Air υπό την ιδιοκτησία της Marfin Investment Group.

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο προορισμό πέταξε και η πρώτη πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Αριστοτέλη Ωνάση στις 6 Απριλίου 1957, με αεροσκάφος τύπου Ντακότα.

Δέσμευση της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ενώ θα είναι άκρως ανταγωνιστική και θα εκτελεί το 65% του προγράμματος των πτήσεων που είχε η παλιά Ολυμπιακή, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.