Skip to main content

Με Σαρικόπουλο, Σχίζα και Λιούις στη Ρόδο ενόψει Κολοσσού ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προβλήματα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της νησιωτικής ομάδος.

Με μια προπόνηση τακτικής, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του «PAOK Sports Arena», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Στον έτσι κι αλλιώς ελάχιστο χρόνο που είχε ο «Δικέφαλος» για την προετοιμασία μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία, προστέθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ουσιαστικά δεν λύθηκαν και κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα εκτός προπονήσεων, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο δεξί του γόνατο και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Ζεκουάν Λιούις συμμετείχε στο πρόγραμμα, χωρίς να ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις που νιώθει στο αχίλλειο.

Ο Σταύρος Σχίζας συμμετείχε για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να είναι στο 100% λόγω της απουσίας του από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Οι τρεις παίκτες συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην «ασπρόμαυρη» αποστολή η οποία πέταξε για το σμαραγδένιο νησί στις 14:00 και αποτελείται από τους: Λιούις, Σμιθ, Σχίζας, Καρράς, Τσόχλας, Χατζηνικόλας, Μαργαρίτης, Μπεστ, Ουίγκινς, Εγκεκέζε, Σαρικόπουλος και Νόουλς.