Skip to main content

Με Σάσα και Χαΐροβιτς η προπόνηση του Άρη στην Αυστρία - Αύριο το πρώτο φιλικό

Οι προπονήσεις στην Αυστρία ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς για τους κιτρινόμαυρους - Αύριο το πρώτο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ανεβάζουν ρυθμούς οι παίκτες του Άρη, στην πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, με τους Λούκας Σάσα και Ιζέτ Χαΐροβιτς να συμμετέχουν κανονικά.

Παράλληλα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Τζέιμς Τζέγκο.

Οι προπονήσεις στην Αυστρία ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς για τους κιτρινόμαυρους, ενώ αύριο (Πέμπτη 1/07) ο Άρης θα δώσει και το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ στο Söchau. Στην πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, το πρωινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game και επιθετική ανάπτυξη, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα ενεργοποίηση, rondo game, ταχύτητες, αμυντική και επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής. Τόσο ο Λούκας Σάσα όσο και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ ο Τζέιμς Τζέγκο ακολούθησε μεγάλο κομμάτι της απογευματινής προπόνησης.

Αύριο το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Τον Ερυθρό Αστέρα θα αντιμετωπίσει αύριο, Πέμπτη (01/07), ο ΑΡΗΣ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Το δυνατό τεστ προετοιμασίας κόντρα τους πρωταθλητές Σερβίας θα ξεκινήσει στις 18:00 (19:00, ώρα Ελλάδας) και θα διεξαχθεί στο Söchau.