Skip to main content

Με συναυλία του Αντώνη Ρέμου τα εγκαίνια της SER-EXPO 2016

Στα περίπτερα της Ser-Expo 2016 θα βρεθούν για το τριήμερο της Έκθεσης περίπου 130 εκθέτες από όλους τους παραγωγικούς κλάδους.

«Θέλουμε να ενώσουμε το Επιχειρείν με τον Πολιτισμό και τη Διασκέδαση». Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης υποδέχθηκε στον 3ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στους οποίους και παραχώρησε αναλυτική Συνέντευξη Τύπου ενόψει και της έναρξης της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών «Ser-Expo» που θα διεξαχθεί στην πόλη των Σερρών από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

 Ο κ. Μέγκλας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η φετινή Ser-Expo θα έχει ακόμη περισσότερη δυναμική από την περσινή και ότι οι επισκέπτες που θα την «τιμήσουν» θα ξεπεράσουν τις 60.000 σε αριθμό (περσινό καταγεγραμμένο νούμερο).
 
Φέτος, στα καλαίσθητα περίπτερα της Ser-Expo 2016 θα βρεθούν για το τριήμερο της Έκθεσης περίπου 130 εκθέτες από όλους τους παραγωγικούς κλάδους (Εμπόριο-Υπηρεσίες-Μεταποίηση), ενώ ιδιαίτερα πλούσιο είναι και το συναυλιακό πρόγραμμα της Έκθεσης -Αντώνης Ρέμος στα εγκαίνια, Tonis Sfinos το Σάββατο και Imam Baildi την Κυριακή.
 
O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών παρουσίασε διεξοδικά τις τρεις διαφορετικές Επιχειρηματικές Ημερίδες και Συναντήσεις που επίσης περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της Ser-Expo 2016 ενώ απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου επανέλαβε την ανάγκη να καταστεί η Έκθεση αυτή «Θεσμός» για τον τόπο και μάλιστα επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο Σερρών εξακολουθεί να έχει ανοιχτό το κανάλι του διαλόγου με όλους τους Φορείς και τα Υπουργεία προκειμένου να αποκτήσουν οι Σέρρες και η Ser-Expo έναν μόνιμο Εκθεσιακό Χώρο.
 
O κ. Μέγκλας προσκάλεσε όλους να επισκεφτούν τη Ser-Expo 2016 το τριήμερο 24,25 και 26 Ιουνίου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 130 εκθέτες που (και) φέτος εμπιστεύονται το Επιμελητήριο Σερρών και παίρνουν μέρος στη Ser-Expo 2016.