Skip to main content

Με σύνθημα την ενότητα η υποψηφιότητα Καϊτεζίδη για την ΠΕΔΚΜ

Είμαστε βέβαιοι ότι παραδίδουμε σε αξία και ικανά χέρια, είπε για τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη ο απερχόμενος πρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου

Σε κλίμα ενότητας και συγκίνησης ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου παρέδωσε το τιμόνι της διοικούσας παράταξης του οργάνου στον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη που θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές για την ΠΕΔ.

Ο κ. Κυρίζογλου, που είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ, εξέφρασε τη χαρά του που παραδίδει στον κ. Καϊτεζίδη την ηγεσία της παράταξης κάνοντας λόγο για ένα πρόσωπο γενικής αποδοχής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προκάτοχό τουυ του Σίμο Δανιηλίδη για το γεγονός λόγο παρέλαβε μια ΠΕΔ με σημαντικό έργο.

Μιλώντας για τον κ. Καϊτεζίδη ο κ. Κυρίζογλου έκανε λόγο για έναν άνθρωπο εργασιομανή, που αγαπά την τοπική αυτοδιοίκηση και που ενώνει. «Είμαστε βέβαιοι ότι παραδίδουμε σε αξία και ικανά χέρια», είπε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καϊτεζίδης επισήμανε ότι για την υποψηφιότητα του Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ «η θέση της Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι μια γροθιά», ενώ εμφανίστηκε ως υπέρμαχος της ενότητας όσον αφορά την υποψηφιότητά του στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του ως «φυσική εξέλιξη», καθώς η πορεία του στην αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 1994 όταν και εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Πανοράματος. «Θα είμαστε ανοιχτοί για όλους, δεν θα υπάρξει αποκλεισμός για κανέναν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όπως είπε το σύνθημα της παράταξης γι αυτές τις εκλογές θα είναι «Κανένας Δήμος να μην αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του».

Όσον αφορά τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί προεκλογικά ο κ. Καϊτεζίδης επισήμανε ότι θα είναι μεταξύ άλλων η διαχείριση των απορριμμάτων, το προσφυγικό/μεταναστευτικό και τα διοικητικά θέματα των ΟΤΑ.

Τέλος, αναφερόμενος στην πολιτική κατεύθυνση της παράταξης ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη έκανε λόγο για ένα διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «συζητώ με συναδέλφους από όλους τους χώρους».