Skip to main content

Με σκωληκοειδίτιδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Θα παραμείνει στην Κεντρική Κλινική Αθηνών για λόγους ασφάλειας, ο υπουργός Οικονομικών, καθώς διαγνώστηκε, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, σκωληκοειδίτιδα.

Το απόγευμα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την Κεντρική Κλινική Αθηνών, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος εισήχθη τα ξημερώματα με κοιλιακό άλγος.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Βενιζέλου δεν εμπνέει ανησυχία. «Για λόγους ασφάλειας δεν θα πάρει εξιτήριο σήμερα. Είναι πολύ καλύτερα», είπε ο χειρούργος Π. Αλφαράς για την κατάσταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος προσήλθε σήμερα και ώρα 5.30 με αναφερόμενο περιομφαλικό και επιγαστρικό άλγος. Ο ασθενής υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο ο οποίος έδειξε ήπια φλεγμονή αντίδραση σκωλεικοειδούς απόφυσης. Απεφασίσθη η καταρχήν συντηρητική αντιμετώπιση. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί το επόμενο 24ωρο».

Από το πρωί τον επισκέφθηκαν οι Φ. Πετσάλνικος, Π.Μπεγλίτης, Δ.Ρέππας, Δ. Κρεμαστινός, Μ. Παπαϊωάννου και Ανδρέας Λοβέρδος. «Ο αντιπρόεδρος και φίλος μου Ευ. Βενιζέλος επισκέφθηκε αυτή την κλινική επειδή είναι πολύ κοντά στο σπίτι του, είναι καλά στην υγεία του και είναι θέμα ωρών να πάρει εξιτήριο απο την κλινική», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.