Skip to main content

Με σούπερ Μάνο και Σίλβα πέρασε από Λάρισα ο Άρης (vid)

Με τον Δημήτρη Μάνο να σκοράρει δύο γκολ και ένα από τον Σαντέ Σίλβα ο Άρης πέρασε από τη Λαρίσα και την ΑΕΛ με το εμφατικό 0-3

Την έβδομη νίκη τού στο πρωτάθλημα πανυγήρισε ο Άρης νικώντας την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 0-3. Δύο γκολ για τον Δημήτρη Μάνο, στο 18΄και το 73΄ και ένα από τον Σαντέ Σίλβα στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τους κιτρινόμαυρους να επανέρχονται στη δεύτερη θέση της Super League Interwetten.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και εκτός από τον Μάνο που πέτυχε δυο γκολ, πολύ καλός ήταν και ο Γκαρσία (επίσης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από χρήση VAR) αλλά και ο Σιαμπάνης, ο οποίος στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου είχε δυο εξαιρετικές επεμβάσεις, κράτησε το 1-0 για τον Άρη και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του, σημειώνοντας και δεύτερο τέρμα στο 73’ να κάνει πιο εύκολο το έργο της.

Η ΑΕΛ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε καλές στιγμές για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο Σίλβα στις καθυστερήσεις πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 3-0!


Γήπεδο: Αλκαζάρ

Δαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: 18’, 73' Μάνος, 96' Σίλβα

Κίτρινες: Σπαρβ, Κωστή, Μούζεκ, Γκάμα, Φιλίπ

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι - Ηλιάδης (53' Αλί Γκαζάλ), Ζίζιτς, Μούζεκ – Μπέρτος, Κωστή (53' Τόρζε), Σπαρβ (80' Γλυνός), Φιλίπ – Πλατέλλας (53' Πινακάς), Τρούγιτς – Ντουρμισάι

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς – Ματίγια, Σάσα (69' Κάτσε) – Μπερτόλιο (69' Σίλβα), Γκάμα (77' Μαντσίνι), Γκαρσία (90' Μπαγκαλιάνης) – Μάνος (77' Λόπεθ)