Skip to main content

Με στόχο τα πλέι οφ του Champions League κόντρα στη Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ

Απόψε στην άδεια λόγω των υγειονομικών μέτρων Τούμπα (21.00-Open), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε μονό αγώνα την πορτογαλική ομάδα.

Το όνειρο της πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League διεκδικεί και αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΚ έχοντας για μια ακόμα χρονιά στο δρόμο του την Μπενφίκα.

Απόψε στην άδεια λόγω των υγειονομικών μέτρων Τούμπα (21.00-Open), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε μονό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την πορτογαλική ομάδα.

Ο Άμπελ Φερέιρα έχει στη φαρέτρα του όλα τα «βέλη» για να αντιμετωπίσει τους συμπατριώτες του. Ενδεικτικό είναι πως από την αποστολή έμειναν εκτός οι δύο... Λέο της ομάδας, αφού ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν θα χρειαστεί όπως έδειξε τους Μάτος και Ζαμπά.

Την ίδια ώρα στην αποστολή βρίσκεται ο νεαποκτηθείς Αντρίγια Ζίφκοβιτς που είναι έτοιμος να βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Στο στρατόπεδο των Πορτογάλων υπάρχει το άγχος του φαβορί, ωστόσο το προ διετίας επιτυχημένο πέρασμα των «Αετών της Λισαβόνας» από την Τούμπα δείχνει τον δρόμο για την Μπενφίκα.

«Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει πίεση αλλά υπευθυνότητα. Εγώ προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Έχουμε αύριο έναν πρώτο τελικό. Έτσι θα βλέπουμε κάθε αγώνα για να προχωράμε», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Μπενφίκα Ζόρζε Ζέσους.

Ο Ζεσούς ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ζαρντέλ και Σάμαρη όπως επίσης και τον εφεδρικό τερματοφύλακας Σβιλαρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο φημισμένος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ και μπροστά σε αυτόν ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους Ζίβκοβιτς, Κρέσπο ή Μπίσεσβαρ, Γιαννούλη, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη και Ακπομ.

Η πορτογαλική ομάδα θα ξεκινήσει με τους Βλαχοδήμο,  Αντρέ Αλμέιδα,  Φερντόγκεν, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο, Βαιγκλ Ράφα, Τααράμπτ, Πίτζι, Σεφέροβιτς, και Έβερτον.