Skip to main content

Με Τερζή τελικά στον πάγκο ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Απόστολος Τερζής οδήγησε χθες τον Άρη στην εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού ως υπηρεσιακός τεχνικός, αλλά θα βρίσκεται και στην Τούμπα

Μπορεί ο Άρης εδώ και ημέρες να βρίσκεται σε αναζήτηση με υποψήφιους τεχνικούς, με κάποιους μάλιστα σε αρκετά προχωρημένες επαφές, ωστόσο, όποιος και να αναλάμβανε τα ηνία, θα υπήρχε το ρίσκο, με δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στο μπλοκάκι δυο σερί ντέρμπι.

Χθες ο Άρης παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να επιβληθεί με 4-0 επί του Παναθηναϊκού και πλέον γίνεται λόγος για το ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Όπως όλα δείχνουν ο Απόστολος Τερζής θα είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας και στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά την ομάδα και τους αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε δεν θα χανόταν χρόνος στο να μάθει ο νέος τεχνικός τους παίκτες του Άρη.

Σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα που είχε ο χθεσινός αγώνας, αλλά και αυτός με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, στον Άρη αποφάσισαν να μείνουν στη λύση Τερζή για ευνόητους λόγους, καθώς δεν ήθελαν να ρισκάρουν παραμονές των δύο σημαντικών αγώνων.