Skip to main content

Με τη φορμαρισμένη Λέστερ και τα γκολ στο «Renato Dall'Ara»

Από το σημερινό σαββατιάτικο (12/11) κουπόνι ξεχωρίζει προγνωστικό από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Λέστερ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αυτό που διανύουμε. Μπορείτε να δείτε στο Betarades.gr με ματιά μουντιάλ αποδόσεις και ποια είναι τα φαβορί. Από το σημερινό σαββατιάτικο (12/11) κουπόνι ξεχωρίζει προγνωστικό από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Λέστερ. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες!

Θα πρέπει να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Μπλάκμπερν και από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ η Γουέστ Χαμ, καθώς ηττήθηκε με 10-9 στα πέναλτι (σκορ κανονικής διάρκειας 2-2). Προέρχεται από δύο σερί ήττες και στην Πρέμιερ Λιγκ, με πιο πρόσφατη αυτή (1-2) από την Κρίσταλ Πάλας. Μόλις σε ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Περίοδο φόρμας διανύει η Λέστερ, που μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έρχεται από άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Νιούπορτ Κάουντι. Πέτυχε δύο σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) επί της Έβερτον. Ακόμη, έχει σκοράρει στα έξι τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό της. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι οι "αλεπούδες", μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της Γουέστ Χαμ και να πάρουν αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Η επιλογή μας είναι το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Πέρα από αυτό, μια ακόμη επιλογή για να σας στείλει στο ταμείο σήμερα έρχεται από τη Σέριε Α και το ματς μεταξύ της Μπολόνια και της Σασουόλο.

Άδοξο τέλος είχε το νικηφόρο σερί (3 αγώνες) της Μπολόνια στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε τη συντριβή με 6-1 από την Ίντερ. Δεν έχει ηττηθεί, πάντως, στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας, με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) επί της Τορίνο. Έχει σκοράρει στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της.

Έβγαλε αντίδραση μετά από δύο συνεχόμενες ήττες η Σασουόλο και αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Ρόμα. Απέτυχε, πάντως, για έκτη σερί αναμέτρηση να κρατήσει το μηδέν. Στον αντίποδα, είναι αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς έχει σημειώσει γκολ στους εφτά από τους εννιά πιο πρόσφατους αγώνες της. Η άμυνα δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο των δύο αντιπάλων στα τελευταία παιχνίδια. Τα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο συγκεκριμένο. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Βρείτε στο Betarades.gr προτάσεις στοιχήματος για τα σημαντικότερα ματς σήμερα σε ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα!