Skip to main content

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη προσανατολίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη 31χρονη

Φίλοι της 31χρονης προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της από την ημέρα που εξαφανίστηκε, ωστόσο το κινητό της παραμένει κλειστό.

Με τη συνδρομή του ΟΦΚΑΘ συνεχίζονται πλέον οι εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου από το χωριό Γαλαρινός της Χαλκιδικής.

Πλέον, οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς η 31χρονη έφυγε προς τα Βασιλικά με τα πόδια.

Τη γυναίκα φιλοξενούσε η 34χρονη φίλη της, η οποία και δήλωσε την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η 31χρονη ζούσε για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και έπειτα μετακόμισε στη Γερμανία. Ωστόσο, η νεαρή είχε πρόσφατα μετακομίσει εκ νέου πίσω στη Θεσσαλονίκη και διέμενε με τη φίλη της στον Γαλαρινό ενώ έψαχνε για ένα διαμέρισμα.

Η Μαριάννα Βλαχοπάνου έχει ύψος 1.55 και κόκκινα μαλλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε πιθανόν φορούσε άσπρα παπούτσια. Σύμφωνα με τον ΟΦΚΑΘ, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν πιεσμένη ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα.

Φίλοι της 31χρονης προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της από προχθές, την ημέρα που εξαφανίστηκε, ωστόσο το κινητό της παραμένει κλειστό.