Skip to main content

Με τυχαία επιλογή το χρυσό δελτίο του Τζόκερ στην Αριστοτέλους (vid)

Μεγάλα ποσά έχει «δώσει» τα τελευταία πέντε χρόνια το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου στην Αριστοτέλους - Ποιοι κερδίζουν συνήθως

Στο πρακτορείο του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου που λειτουργεί τα τελευταία 34 χρόνια στην Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπεσε το τυχερό δελτίο που μετά τη χθεσινοβραδινή κλήρωση του Τζόκερ χάρισε σε έναν Θεσσαλονικιό 600.000 ευρώ.

Όπως είπε, μιλώντας στη Voria.gr, ο κ. Θεοδωρακόπουλος έμαθε τα νέα χθες από το διαδίκτυο. «Το πρακτορείο μας από το 1986 έχει μια μακρά παράδοση σε τέτοιου είδους αποτελέσματα και χαιρόμαστε που για άλλη μια φορά είχαμε ένα τέτοιο και συνεχίζεται αυτή η παράδοση», τόνισε ο ίδιος.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, σημείωσε πως ήταν ένα δελτίο με τυχαία επιλογή, με μόλις ένα ευρώ. «Ήταν πολύ τυχερός ή τυχερή αυτός που το έπαιξε. Του έκατσε», δήλωσε.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μικρό ποσό καταφέρνει να φέρει μεγάλο κέρδος. «Συνήθως με μικρά ποσά, με τους μικρούς στοιχηματισμούς που ρίχνουμε έτσι για το καλό [κερδίζουμε]. Δεν πρέπει να το κυνηγάς τις περισσότερες φορές, έχει αποδείξει η τύχη», τόνισε.

Αναφορικά με άλλες επιτυχίες, ο κ. Θεοδωρακόπουλος ανέφερε πως το πρακτορείο έχει δώσει και μεγαλύτερα ποσά από τα 600.000 ευρώ. «Έχουμε δώσει αρκετές φορές τον πρώτο λαχνό του λαϊκού λαχείου. Τα τελευταία πέντε χρόνια το δώσαμε δύο φορές, με ποσά 1,5 εκατ. και 2,1 εκατ. ευρώ. Έχουμε δώσει και 20.000 ευρώ στο ΠΡΟΤΟ και παλαιότερα και στο Λόττο θυμάμαι», είπε ο ίδιος.