Skip to main content

Με τηλεδιάσκεψη η 2η Σύνοδος Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ

«Η κυβέρνηση υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και αποκαθίσταται η διεθνής μας αξιοπιστία σε κάθε επίπεδο», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 2η Σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου και του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκου. Στη συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης, οι συμμετέχοντες έφτασαν τα 165 άτομα.

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο Γραμματέας της Π.Ε. Γιώργος Στεργίου, αφού συνεχάρη την Οργάνωση για τις δράσεις της που δείχνουν το δρόμο για τη συνέχεια, «πρόκειται για τη μεγαλύτερη τηλεδιάσκεψη που έχει διοργανωθεί όλο αυτό το διάστημα από τη Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ. Είμαι περήφανος για τις δράσεις σας όλο αυτό το διάστημα και είμαι βέβαιος ότι η εξαιρετική μας συνεργασία θα συνεχιστεί». Ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπρατάκος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η χώρα μας έχει καταστεί παράδειγμα προς μίμηση και τόνισε τους τρόπους με τους οποίους η νεολαία έχει συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια και θα συνεχίσει να το πράττει. «Και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Με τις ιδέες και το σύγχρονο τρόπο σκέψης σας, θέλουμε να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου».

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση κερδίζουν τη μάχη μέρα με τη μέρα. Η έμπρακτη στήριξη της εργασίας είναι πραγματικότητα, δημιουργείται ένα κράτος που σέβεται τους πολίτες, μειώνονται οι ουρές με άλματα στην ψηφιακή εποχή. Ασκείται πραγματική κοινωνική πολιτική με στόχευση στις ανάγκες των πολλών από ένα κράτος με αληθινό κοινωνικό πρόσωπο και όχι κατ’επίφαση όπως εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και αποκαθίσταται η διεθνής μας αξιοπιστία σε κάθε επίπεδο, με αποκορύφωμα την ιστορική συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ιταλία. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλα αυτά και ακόμη πιο περήφανοι που ως ΟΝΝΕΔ είμαστε καθημερινά συμμέτοχοι αυτής της σπουδαίας εθνικής προσπάθειας».

Με την έναρξη της συνεδρίασης, ο Γραμματέας της Κ.Ε. Νίκος Σιαδήμας τόνισε την τεράστια αξία του να ερχόμαστε σε επικοινωνία με τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ από όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας την τεχνολογία. Ακόμη, στη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Μαμουλής, ο Β’ Γραμματέας Γιάννης Αναστασόπουλος, το Εκτελεστικό Γραφείο της Οργάνωσης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στη Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας της καθώς και οι νέοι πρόεδροι των Νομαρχιακών Οργανώσεων από όλη τη χώρα.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα, απολογισμός των δράσεων της ΟΝΝΕΔ κατά το περασμένο εξάμηνο με αναφορές στις προτάσεις της Οργάνωσης, την προσαρμογή στα νέα δεδομένα της πανδημίας, τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με πιο πρόσφατη την εβδομάδα αφιερωμένη στο περιβάλλον, ενώ αναπτύχθηκε ο προγραμματισμός για το επόμενο εξάμηνο με ακόμη περισσότερη έμφαση στον εθελοντισμό και την επιμόρφωση των στελεχών.