Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ - ΑΚΙΝΤΖΙ

H Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ εξέφρασε την ευχή για ένα θετικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση των Αναστασιάδη - Ακιντζί την Παρασκευή.

H Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Τζέιν Χολ Λουτ, εξέφρασε την ευχή για ένα θετικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση των Αναστασιάδη - Ακιντζί την Παρασκευή.

Σε γραπτή δήλωση της Κύπριας αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης «είχε χθες βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κα Τζέιν Χολ Λουτ, η οποία εξέφρασε τη στήριξη της για ένα θετικό αποτέλεσμα από την επικείμενη συνάντηση του Προέδρου με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μουσταφά Ακιντζί».

Κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, η κα Λουτ ανέφερε, όπως είπε η κ. Βασιλείου, «ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις με ενδιαφέρον, εκφράζοντας την ευχή για ένα θετικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση των δύο ηγετών, σημειώνοντας παράλληλα την πρόθεση της να επανέλθει στην Κύπρο στο επόμενο διάστημα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ