Skip to main content

Με το ένα πόδι στον τελικό του Λιμπερταδόρες η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα (vid)

Πολύ κοντά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής βρίσκεται ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Παλμέιρας, η ομάδα του τέως τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/1) κέρδισε 3-0 τη Ρίβερ Πλέιτ στο «Λιμπερταδόρες ντε Αμέρικα» (λόγω ανακαίνισης της έδρας του αργεντίνικου κλαμπ, «Μονουμεντάλ»), για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Copa Libertadores.

Σύμφωνα με τον sport-fm, οι Βραζιλιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 27’ με διαγώνιο σουτ του Ρόνι, με τον Λουίζ Αντριάνο να γράφει το 2-0 στο 47’. Το έργο της Παλμέιρας έγινε σαφώς ευκολότερο με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καρασκάλ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί τους διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με κεφαλιά του Ματίας Βίνια στο 62’.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη (13/1, 02:30). Με την Παλμέιρας, ουσιαστικά, να περιμένει τον αντίπαλό της για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Μπόκα Τζούνιος-Σάντος, το οποίο δίνει το πρώτο του ματς τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/1, 00:15).