Skip to main content

Με τον δήμαρχο και επαγγελματίες της Θέρμης μίλησε ο Νικολόπουλος

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» επισκέφθηκε τον κ. Παπαδόπουλο στο δημαρχείο Θέρμης και συζήτησαν τρόπους για να τονωθεί η αγορά.

Τον σχεδιασμό της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» παρουσίασε στον δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν τον κ. Παπαδόπουλο στο δημαρχείο Θέρμης και συζήτησαν μαζί του τρόπους για να τονωθεί η αγορά της περιοχής.

«Το Επιμελητήριο έχει πολλές δυνατότητες για να στηρίξει τους επαγγελματίες ώστε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω, μεταξύ άλλων, της δημιουργίας μεικτών επιτροπών με συμμετοχή εκπροσώπου του δήμου Θέρμης που θα αναζητούν λύσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νικολόπουλο για την επίσκεψη, ανέφερε ότι στην άλλοτε ζωντανή βιομηχανική ζώνη της περιοχής σήμερα υπάρχουν «κουφάρια» και επιχειρήσεις που υπολειτουργούν και χρειάζεται να αναληφθούν δράσεις. Ακολούθως, ο κ. Νικολόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» συνομίλησαν με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην κεντρική αγορά της Θέρμης και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του τοπικού εμπορικού συλλόγου, Στάθη Πιστέλα, με τον οποίο συζήτησαν για τα προβλήματα της περιοχής.