Skip to main content

Με τον ύμνο του Άρη το τελευταίο αντίο στον Θεόφιλο Μητρούδη - Αποτεφρώθηκε η σορός του

Αποτεφρώθηκε η σορός του Θεόφιλου Μητρούδη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή - Στην αίθουσα ηχούσε ο ύμνος του Άρη

Με τετράλεπτο βίντεο με φωτογραφίες από τη ζωή Θεόφιλου Μητρούδη, τόσο την προσωπική όσο και τη μπασκετική, ενώ ταυτόχρονα ηχούσε στην αίθουσα ο ύμνος του Άρη, αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι τον πρώην προέδρο του Άρη χθες, Τρίτη, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας.

Η αποχαιρετιστήρια τελετή έλαβε χώρα στους χώρους του Αποτεφρωτηρίου. Οι παρευρισκόμενοι συλλυπήθηκαν τους συγγενείς του εκλιπόντος στο αναψυκτήριο του αποτεφρωτηρίου. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι τραγουδιστές Στέλιος Διονυσίου και Άγγελος Διονυσίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λάκης Οικονομίδης, ο πρώην μάνατζερ του Άρη Φάνης Ταρνατώρος, οι Δημήτρης Ζεκεντές, Γιάννης Τουλουπιάδης, Φοίβος Ηλιόπουλος, Μυρτώ Γραφάκου κ.α.

Ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.