Skip to main content

Με τον Indiana Jones ξενάγησε πράκτορες στη Μακεδονία ο Μουζενίδης

Στελέχη 50 τουριστικών γραφείων από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία συμμετείχαν σε ένα ευφάνταστο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

Μια πιο …περιπετειώδη προσέγγιση στην παρουσίαση των νέων τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα επιφύλασσε ο Όμιλος Μουζενίδη στους ξένους τουριστικούς πράκτορες του FamTrip που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες με βάση τον Πλαταμώνα του Νομού Πιερίας.

Στελέχη 50 τουριστικών γραφείων από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία, τα οποία έχουν αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο Μουζενίδη για τα τουριστικά πακέτα τους στην Ελλάδα, συμμετείχαν στο πενθήμερο FamTrip και  φιλοξενήθηκαν  στο Cronwell Platamon Resort. Στόχος η ενημέρωση για τους νέους ελληνικούς προορισμούς και τα πακέτα που θα προσφέρει ο Όμιλος το χειμώνα  και το καλοκαίρι του 2017.

Η "ελληνική περιπέτεια" για τους τουριστικούς πράκτορες ξεκίνησε από την επιβίβαση στο αεροπλάνο, όπου οι αεροσυνοδοί της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, τους μοίρασαν τα πρώτα στοιχεία που έπρεπε να βρουν σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με αινίγματα και γρίφους από την Ελληνική ιστορία και γεωγραφία!  

Στο ξενοδοχείο τους υποδέχτηκε ο …γιός του διάσημου αρχαιολόγου Indiana Jones για να τους δώσει τις πρώτες οδηγίες! Οι πράκτορες χωρίστηκαν σε 3 ομάδες και άρχισαν την αναζήτηση των στοιχείων – κλειδιών, περνώντας από διάφορες δοκιμασίες, αθλητικές αλλά και γνώσεων. Μέσα από αυτές μάθαιναν για τους καινούργιους προορισμούς των πακέτων του Ομίλου, ώσπου να βρουν  τα δυο τελευταία πολύτιμα κουτιά και να επιλέξουν το σωστό! Οι δοκιμασίες περιλάμβαναν αποστολές τόσο μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου, όσο και σε επιλεγμένους προορισμούς όπως η Καστοριά, όπου επισκέφτηκαν εταιρείες γουνοποιίας και έγιναν …μοντέλα και κριτικοί μόδας, ο Παλαιός Παντελεήμονας όπου έφαγαν αυθεντικό ελληνικό πρωινό και ο Όλυμπος όπου δοκιμάστηκαν στις γνώσεις τους για την ελληνική μυθολογία!

Το ταξίδι περιλάμβανε ακόμη, ενημερωτικό "forum" όπου Έλληνες και ξένοι  ομιλητές  ανέλυσαν στους συμμετέχοντες τους τρόπους για τη σωστή προώθηση του κάθε προορισμού και βράβευση των πιο πετυχημένων στις πωλήσεις στελεχών.Την τελευταία μέρα, το Cronwell Platamon Resort διοργάνωσε αποχαιρετιστήριο γκαλά, όπου οι τουριστικοί πράκτορες υποσχέθηκαν να μεταδώσουν στους πελάτες τους τον δικό τους ενθουσιασμό από την εμπειρία της Ελληνικής περιπέτειας που έζησαν!

Το ιδιαίτερο αυτό FamTrip διοργανώθηκε από το ActiveMice, την εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη που ασχολείται με τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, εταιρικών ταξιδιών και που πρόσφατα απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία ‘Καλύτερος διοργανωτής ταξιδιών incentive στο εξωτερικό’ στα Russian Business Travel & MICE Award 2016.