Skip to main content

Με τον Κώστα Καραμανλή το γεύμα-αντίο των φίλων του Σταύρου Λαζαρίδη

Το αντίο των «καραμανλικών» της Θεσσαλονίκης και των φίλων του εκλιπόντος, χτες το βράδυ στην αγαπημένη ταβέρνα του Κώστα Καραμανλή, τον «Βράχο».

Ένα αντίο με ένα κρασί στη μνήμη του Σταύρου Λαζαρίδη, ενός εκ των πλέον στενών συνεργατών και επιστήθιων φίλων του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή ήταν το αντίο των «καραμανλικών» της Θεσσαλονίκης και των φίλων του εκλιπόντος, χτες το βράδυ στην αγαπημένη ταβέρνα του Κώστα Καραμανλή, τον «Βράχο».

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορούσε να λείψει, καθώς το τραπέζι διοργανώθηκε στο πλαίσιο του μνημόσυνου του Σταύρου Λαζαρίδη. Το παρών έδωσαν δεκάδες άτομα, από έναν στενό κύκλο προσκεκλημένων, που διατηρούν επί δεκαετίες φιλία μεταξύ τους.

Κυριάρχησαν οι αναμνήσεις από την πολυσχιδή δράση του Σταύρου Λαζαρίδη, αλλά και η αφήγηση πολλών γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία του και την πολυετή σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή, με τη συγκίνηση να περισσεύει.

Και προφανώς έγιναν πολλά σχόλια για την πολιτική επικαιρότητα, για τις εκλογές, για τα τρέχοντα γεγονότα και για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να είναι κάτι από αυτά ανακοινώσιμο. Άλλωστε, οι άνθρωποι αυτοί όποτε το θέλουν ξέρουν να διαφυλάσσουν με διακριτικό τρόπο την ιδιωτικότητά τους.