Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΣΤΟ LEGAL ADVISORY PANEL ΤΗΣ ECA Ο ΠΑΟΚ

Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος του «Δικεφάλου» εντάχθηκε για 3η σερί σεζόν στη νομική συμβουλευτική ομάδα του European Club Association.

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία στη νομική συμβουλευτική ομάδα του European Club Association για την περίοδο 2019 έως 2023, εντάχθηκε ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, δίπλα σε κορυφαίους νομικούς του χώρου του ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι», στη νομική συμβουλευτική ομάδα της ECA (Legal Advisory Panel) δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει τα νομικά τμήματα όλων των μελών της ένωσης για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών, πάνω σε νομικά θέματα και προβλήματα.

Το LAP φροντίζει να υποστηρίζει τις ομάδες-μέλη της ECA σε πληθώρα θεμάτων που μπορούν να αντιμετωπίσουν οι Σύλλογοι πάνω σε νομικά και οργανωτικά θέματα.

Μέλος του LAP είναι και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος του «Δικεφάλου», ο οποίος θα συμμετέχει ως μέλος του συμβουλίου μέχρι το 2023, για τρίτη συνεχόμενη μάλιστα θητεία, δίπλα σε διακεκριμένους νομικούς μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ