Skip to main content

Με τον πρόεδρο του Αρη συναντήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο κ. Ψωμιάδης δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση του πάρκου της οδού Αλκμήνης, συνδράμοντας ως δήμαρχος σε όλες τις διευθετήσεις που είναι απαραίτητες

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη Γιάννη Ψηφίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών" Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να συγχαίρει το ποδοσφαιρικό τμήμα για την έξοδο του στο Europa League και να δεσμεύεται για την αξιοποίηση του πάρκου της οδού Αλκμήνης, συνδράμοντας ως δήμαρχος σε όλες τις διευθετήσεις που είναι απαραίτητες ώστε να προχωρήσουν άμεσα όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ακόμη ο κύριος Ψωμιάδης ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Ερασιτέχνη Άρη για την ίδρυση Μουσείου Ιστορίας, ώστε να συγκεντρωθεί και να αναδειχθεί το σύνολο της πλούσιας ιστορίας του Συλλόγου που μετράει 105 χρόνια ζωής και προσφοράς.

Επιπλέον, η έλλειψη χώρων και υποδομών που θα φιλοξενούνται δράσεις του Α.Σ. απασχόλησε τη συζήτηση, με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης να δεσμεύεται για την έμπρακτη υποστήριξη του.