Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

«ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ»: ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε με τον κορυφαίο σταρ του Χόλιγουντ - Τι συζήτησαν.

Μπορεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο να αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας Tin Soldier, ωστόσο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να βρεθεί μαζί με τον κορυφαίο σταρ του Χόλιγουντ.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ανέφερε απλά τη φράση «συζητώντας με έναν θρύλο», όπου φαίνεται να συζητά χαμογελώντας με τον πασίγνωστο ηθοποιό.

Ο κ. Τζιτζικώστας συζήτησε με τον ηθοποιό για την εμπειρία του από την πόλη και τα γυρίσματα, αλλά και για την ταινία, που είναι η τέταρτη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίζεται στην περιοχή μέσα στους τελευταίους 11 μήνες.

Ο περιφερειάρχης συναντήθηκε με έναν ζωντανό θρύλο της μικρής και μεγάλης οθόνης ο οποίος αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια πολυσχιδή δράση, ενώ στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη ήρθε με την οικογένειά του.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ολοκλήρωσε τις σκηνές του στην ταινία και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, ταξιδεύοντας στις Κάννες για το ομώνυμο φεστιβάλ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ