Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυξνομικών Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ο ΣΒΕ δεσμεύτηκαν για στενότερη επαφή και συνεργασία στο μέλλον.

Συνάντηση με τον πρόεδρο και Α΄ αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης και σχετίζονται με το παρεχόμενο αστυνομικό έργο, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για στενότερη επαφή και συνεργασία στο μέλλον.

Οι Έλληνες Βιομήχανοι και Επιχειρηματίες αναδεικνύονται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαχρονικά αρωγοί στην καθημερινότητα του έλληνα αστυνομικού, συνδράμοντας εμπράκτως στην υλικοτεχνική υποστήριξη του Σώματος.

Η Ένωση αξιοποιώντας τη δυναμική και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν τα μέλη της, συνεχίζει την πραγματοποίηση επαφών και δράσεων ανά την περιφέρεια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων και τη βελτίωση της καθημερινότητάς των συναδέλφων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ